WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90 cm bronz


204 019 Ft
  • Raktáron

A Palos Carré 2.0 modern LED-es útvilágító lámpatest egy alumínium testből és egy szerelőlemezből, valamint egy kétoldali kiálló fejből áll, amelyek mindvégig lapos kocka alakúak. A fej alján mindkét részen melegfehér LED-ek találhatók.- Védelmi osztály: IP65- Széles árvízi optika- Vezérlőegységgel együtt- Külső fázishangolású- Csavarozásra alkalmas szerelőlemezzel (a csavarokat nem tartalmazza)

Gyártó: Wever & Ducré Lighting

Termékleírás

A Palos Carré 2.0 modern LED-es útvilágító lámpatest egy alumínium testből és egy szerelőlemezből, valamint egy kétoldali kiálló fejből áll, amelyek mindvégig lapos kocka alakúak. A fej alján mindkét részen melegfehér LED-ek találhatók.- Védelmi osztály: IP65- Széles árvízi optika- Vezérlőegységgel együtt- Külső fázishangolású- Csavarozásra alkalmas szerelőlemezzel (a csavarokat nem tartalmazza)

Kerti lámpa

Azt mondják, hogy a megfelelő megvilágítás az otthonunknak egyik legfontosabb része. Ugyanez mondható el a kertünkről is. A kerti lámpák nem csak az esztétikai megjelenésükről híresek, hanem nagyon fontos szerepet töltenek be az éjszakai biztonságban is. A Kültéri lámpák kategóriájába tartozó kerti lámpák alkatézise még könnyebbé teszi a kiválasztást. Ha szeretnéd megtalálni a megfelelő kerti lámpát az otthonodhoz, akkor számos lehetőséged nyílik. A Kültéri lámpák kategóriájában számos különböző típusú és stílusú lámpa közül választhatsz. Előnyös, ha átgondolod a kerted méretét és azokat a területeket, amelyek kiegészítő megvilágítást igényelnek. Például a kerti utak széle vagy a terasz/balkon zónája. Az alkatrész keresővel megtalálhatod az összes szükséges alkatrészt, amit a kerti lámpádhoz szükséges. Ez azt jelenti, hogy különféle foglalattípusokra és kiszerelésekre szabhatod az alkatrészeket, hogy a megfelelő égőt és más lámpateszteket választhasd ki. Amikor a kerti lámpa alkatéziséről van szó, van néhány dologra, amelyekre figyelned kell. Például, tudnod kell, hogy milyen anyagból készült a lámpa, milyen méretű és milyen stílusú. Az alkatrész keresőben ezeket a kritériumokat is beállíthatod, így könnyebben megtalálod a számodra tökéletes kerti lámpát. Továbbá, nem szabad elfelejtened, hogy a biztonság is nagyon fontos szerepet játszik. Ha kerti lámpát választasz, győződj meg arról, hogy a lámpa megfelelően van földelve, és hogy az összes elektromos kötés biztonságosan van összekötve. Az alkatrész kereső lehetővé teszi, hogy válogass a különféle kerti lámpák közül és kiválaszthasd a számodra tökéletes darabot. Ha pedig bármilyen további kérdésed van, akkor állunk rendelkezésedre az érdeklődési területednek megfelelő témát illetően. Válassz egy minőségi kerti lámpát és élvezd az éjszakai kertészeti élményeidet, biztonságban és a megfelelő megvilágításban!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Candela fényút, 80 cm, érzékelő nélkül Candela fényút, 80 cm, érzékelő nélkül

A Candela útvilágítás stílusos lámpa kültéri használatra. Finom matt fekete színben kapható, és alumíniumból készült. Meglehetősen diszkrét kialakítása könnyedén illeszkedik a terasz hangulatába.

A boltba
LEDVANCE Endura Style Cylinder LED ösvény lámpa LEDVANCE Endura Style Cylinder LED ösvény lámpa

A speciális fényvezetésnek köszönhetően a rozsdamentes acélból és polikarbonátból készült Endura Style Cylinder LED-es útvilágítás vakításmentes, közvetett megvilágítást biztosít, és ideális az utak vagy teraszok mentén történő telepítéshez.

A boltba
Ösvény lámpa Vejers nemesacél Ösvény lámpa Vejers nemesacél

A Vejers elegáns látványt nyújt, amely nemcsak szép látványt nyújt, hanem világos fényt is a sötétben való tájékozódáshoz

A boltba
Ösvény lámpa Birk hatékony fénnyel, fekete Ösvény lámpa Birk hatékony fénnyel, fekete

Az alumíniumból készült és lakkozott Birk ösvényvilágító lámpa átlátszó diffúzorral van ellátva, amelyen keresztül gyönyörű fényt bocsát ki. Belsejében egy E27-es foglalat található, amely minden típusú izzóval felszerelhető (az izzók nem tartozék).

A boltba
STEINEL GL 60 S érzékelős LED ösvény lámpa STEINEL GL 60 S érzékelős LED ösvény lámpa

A GL 60 LED rozsdamentes acélból és opálüvegből készült, és ideális a modern hangulatú utak és feljárók megvilágítására. A GL 60 LED gazdaságos és kényelmes a beépített érzékelő technológiának köszönhetően. Az alapfényerő 0-50 % között szabályozható. A lámpatest teljes teljesítményre kapcsol, amikor az érzékelési területre lép. - Érzékelési szög: 360° - Hatótávolság: 8 m - Szürkület beállítása: 2 -

A boltba
Klemens ösvény lámpa, grafitszürke, magasság 90 cm Klemens ösvény lámpa, grafitszürke, magasság 90 cm

A Clemens útvilágító lámpatest szögletes, egyenes vonalvezetésű, így jól illik a modern kültéri területekhez

A boltba
Lucande Ferda ösvény lámpa, 60 cm magas Lucande Ferda ösvény lámpa, 60 cm magas

Modern kültéri világításként a Ferda LED-es útvilágítás modern dizájnt és megbízható megvilágítást kínál a sötétben. Alumíniumból készült.

A boltba
Skandináv ösvény lámpa Terrence Skandináv ösvény lámpa Terrence

A nemes és időjárásálló Terrence szinte vakításmentesen és egyenletesen világítja meg az utakat és a feljárókat.

A boltba
r.acél ösvénylámpa Todd energiatakarékos lámpához r.acél ösvénylámpa Todd energiatakarékos lámpához

A Todd egy kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült útvilágító lámpatest, amely fehér műanyag diffúzorral vakításmentes megvilágítást biztosít magán- és kereskedelmi területeken egyaránt. Legfeljebb 20 W-os energiatakarékos lámpákkal szerelhető fel, és energiatakarékos fényforrás.

A boltba
LED napelemes ösvény lámpa ösvény házszám kijelző LED napelemes ösvény lámpa ösvény házszám kijelző

A Pathy LED-es ösvényfény napenergiával működik, és praktikus földtüskével is rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy rugalmasan elhelyezhető legyen a szabadban. A fehér felületre házszámot lehet felragasztani (2 számív és 1 betűív tartozék). A beépített szürkületérzékelőnek köszönhetően az ösvényvilágítás automatikusan bekapcsol sötétedéskor. - 3 ragasztólappal (2 x 0-9 és 1 x a-n) - szürkületérzékelővel

A boltba
FLOS In Vitro poller 1, 2,700 K, 40 cm, fekete FLOS In Vitro poller 1, 2,700 K, 40 cm, fekete

A FLOS dizájner lámpagyártó cég In Vitro Bollard LED-es útvilágító lámpája diffúz fényt biztosít a talajnak a kültéri területeken. Az öntött és extrudált alumíniumból készült, porszórt bevonattal ellátott lámpatest felső lemezében a LED-ek egy opálos diffúzor mögött helyezkednek el, amelyet tiszta boroszilikát üvegből készült védőüveg vesz körül. Philippe Starck tervezése

A boltba
Wali LED-es útvilágítás, antracit Wali LED-es útvilágítás, antracit

A Wali LED-es útvilágító lámpatest túlfeszültség-védelemmel van felszerelve. Az antracit színű, öntött alumínium ház nyitott kocka alakú, a szintén szögletes, opálos akril diszperzór nagy felületen és vakítás nélkül sugározza a fényt. - Védelmi osztály: IP54 - kívülről dimmelhető

A boltba
Bronz útvilágítás Kempten Bronz útvilágítás Kempten

A vonzó Kempten útvilágító lámpa gyönyörű és funkcionális kiegészítője a kültéri területeknek az öntött bronzból készült díszítőelemeknek köszönhetően.

A boltba
Lipcse - klasszikus útjelző lámpa, zöld Lipcse - klasszikus útjelző lámpa, zöld

A Lipcse kreatívan megtervezett tetővel és díszes, antik kivitelű talapzattal nyűgöz le. A bevonatos öntött alumínium teszi a lámpatestet rendkívül időjárásállóvá

A boltba
Lucande Rumina LED ösvény lámpa, 65 cm Lucande Rumina LED ösvény lámpa, 65 cm

A Rumina LED-es útvilágítás szögletes megjelenésű. Alumíniumból és akrilból készült, és jó védettségi osztályú, aminek köszönhetően hosszú távú kültéri használatra is alkalmas. A meleg fehér fény minden irányba sugárzik, és hívogató légkört teremt.

A boltba
Ösvénylámpa doboz rozsdamentes acélból, fekete Ösvénylámpa doboz rozsdamentes acélból, fekete

Az útvilágítás Box rozsdamentes acélkeretével nagyon tartós. A modern kialakítás harmonikusan illeszkedik számos kültéri környezetbe. - iP44 védettségi osztályú (fröccsenő víz elleni védelem)

A boltba
Ösvény világítás 1123, alu-öntvény fekete-réz Ösvény világítás 1123, alu-öntvény fekete-réz

Ezt az ösvényvilágító lámpatestet egy díszes pollerre szerelt lámpa formájában tervezték. Az antik megjelenésű lámpatest tökéletesen illeszkedik a történelmi épületek kültéri területéhez, és a sorozat többi lámpatestével kombinálva egy egész kültéri terület megvilágítására alkalmas.

A boltba
Louis Poulsen AJ Garden 95 cm földrész/adapter 827 Louis Poulsen AJ Garden 95 cm földrész/adapter 827

AJ Garden keskeny LED-es útvilágító lámpatest földdarabbal, adapterrelAz AJ Garden LED-es útvilágító lámpatest IP65 védettségi osztályú, ezért ideális kültéri használatra. Időtálló fekete színben készült, és elsősorban alumíniumból és rozsdamentes acélból áll. A fényt a lámpafej árnyékolja, vakításmentes és közvetlenül a talaj felé sugározza. A fej rögzített, az árnyékoló belseje pedig fehérre van

A boltba
Philips LED-es útvilágítás Arbour UE Philips LED-es útvilágítás Arbour UE

Az Arbour LED-es útvilágító lámpatest rendkívül hatékony LED-es világítástechnikával van felszerelve, ami a Philips szabványos LED-es lámpatesteknél 50 %-kal alacsonyabb energiafogyasztást jelent. Az Arbour meleg fehér fényt bocsát ki, és hatékony és biztonságos környezeti világítást biztosít.

A boltba
Paulmann LED-es útvilágítás Bonnie, alumínium, antracit Paulmann LED-es útvilágítás Bonnie, alumínium, antracit

A Bonnie egy egyszerű, alumíniumból és műanyagból készült LED-es útvilágítás, amely bármilyen kültéri területre illeszkedik, és a ház körüli utak vagy teraszok energiatakarékos megvilágításával gondoskodik a biztonságról - tengervízálló - tengerparti régiókban is használható - IP 44 védettségi fokozat

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

OKI 44036022 magenta
79 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
BOSCH PFS 2000
36 690 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Mega Construx Barbie (online)
26 290 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Extol Premium 8813195
3 590 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Storage Plane Orvosi készlet
3 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Sylvanian Families Család a sün
10 290 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Urban Classics Eco Mix Boxy Cardigan lightgrey
25 158 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Hyundai HFBE725T
169 690 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
ANTA-Orsta ivory white/white pink Rózsaszín 37,5
14 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
BOLLE-NEVADA SMALL blue Kék S
35 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
SKECHERS-Uno Stand On Air red Piros 45
24 070 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Squishmallows Disney Goofy
6 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 34%
dot-spot Multibox 94912
55 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben