WEVER & DUCRÉ Palos Carré 1.0 3 000K 90cm bronz


168 510 Ft
  • Raktáron

A Palos Carré 1.0 modern LED-es útvilágító lámpatest egy alumínium testből és egy szerelőlemezből, valamint egy oldalra kinyúló fejből áll, amelyek mindegyike lapos kocka alakú. A fej alsó része melegfehér LED-ekkel van felszerelve.- Védelmi osztály: IP65- Széles árvízi optika- Vezérlőegységgel együtt- Külső fázishangolású- Csavarozásra alkalmas szerelőlemezzel (a csavarokat nem tartalmazza)

Gyártó: Wever & Ducré Lighting

Termékleírás

A Palos Carré 1.0 modern LED-es útvilágító lámpatest egy alumínium testből és egy szerelőlemezből, valamint egy oldalra kinyúló fejből áll, amelyek mindegyike lapos kocka alakú. A fej alsó része melegfehér LED-ekkel van felszerelve.- Védelmi osztály: IP65- Széles árvízi optika- Vezérlőegységgel együtt- Külső fázishangolású- Csavarozásra alkalmas szerelőlemezzel (a csavarokat nem tartalmazza)

Kerti lámpa

Azt mondják, hogy a megfelelő megvilágítás az otthonunknak egyik legfontosabb része. Ugyanez mondható el a kertünkről is. A kerti lámpák nem csak az esztétikai megjelenésükről híresek, hanem nagyon fontos szerepet töltenek be az éjszakai biztonságban is. A Kültéri lámpák kategóriájába tartozó kerti lámpák alkatézise még könnyebbé teszi a kiválasztást. Ha szeretnéd megtalálni a megfelelő kerti lámpát az otthonodhoz, akkor számos lehetőséged nyílik. A Kültéri lámpák kategóriájában számos különböző típusú és stílusú lámpa közül választhatsz. Előnyös, ha átgondolod a kerted méretét és azokat a területeket, amelyek kiegészítő megvilágítást igényelnek. Például a kerti utak széle vagy a terasz/balkon zónája. Az alkatrész keresővel megtalálhatod az összes szükséges alkatrészt, amit a kerti lámpádhoz szükséges. Ez azt jelenti, hogy különféle foglalattípusokra és kiszerelésekre szabhatod az alkatrészeket, hogy a megfelelő égőt és más lámpateszteket választhasd ki. Amikor a kerti lámpa alkatéziséről van szó, van néhány dologra, amelyekre figyelned kell. Például, tudnod kell, hogy milyen anyagból készült a lámpa, milyen méretű és milyen stílusú. Az alkatrész keresőben ezeket a kritériumokat is beállíthatod, így könnyebben megtalálod a számodra tökéletes kerti lámpát. Továbbá, nem szabad elfelejtened, hogy a biztonság is nagyon fontos szerepet játszik. Ha kerti lámpát választasz, győződj meg arról, hogy a lámpa megfelelően van földelve, és hogy az összes elektromos kötés biztonságosan van összekötve. Az alkatrész kereső lehetővé teszi, hogy válogass a különféle kerti lámpák közül és kiválaszthasd a számodra tökéletes darabot. Ha pedig bármilyen további kérdésed van, akkor állunk rendelkezésedre az érdeklődési területednek megfelelő témát illetően. Válassz egy minőségi kerti lámpát és élvezd az éjszakai kertészeti élményeidet, biztonságban és a megfelelő megvilágításban!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

LEDVANCE Endura Style Bat LED-es pollerfény 80 cm-es LED-es lámpa LEDVANCE Endura Style Bat LED-es pollerfény 80 cm-es LED-es lámpa

Az Endura Style Bat LED-es villanyoszlop lámpa sötétszürke burkolata alumíniumból készült, és az IP44-es védettségnek köszönhetően fröccsenésálló. A beépített melegfehér LED-ek biztosítják a kültéri terület jó megvilágítását. Használható felhajtók és kerti utak mentén vagy homlokzatok megvilágítására. Gyors és egyszerű telepítés a mellékelt szerelési és csatlakoztatási tartozékoknak köszönhetően.

A boltba
Massa keskeny LED ösvény lámpa Massa keskeny LED ösvény lámpa

Az antracitszínűre lakkozott alumíniumból és tiszta akrilüvegből készült, 100 cm magas Massa LED-es útvilágító lámpatest biztosítja az utak optimális megvilágítását.

A boltba
Szögletes kialakítású Elm ösvény lámpa Szögletes kialakítású Elm ösvény lámpa

Az alumíniumból készült, fekete színűre lakkozott, szögletes kialakítású Elm ösvényvilágítás átlátszó diffúzorral van ellátva, amelyen keresztül gyönyörű hatást keltve sugározza a fényt. Belsejében egy E27-es foglalat található, amely minden típusú izzóval felszerelhető (az izzó nem tartozék).

A boltba
Leya - modern megjelenésű LED ösvény lámpa Leya - modern megjelenésű LED ösvény lámpa

A Leya útvilágító lámpatestként közvetett fényt biztosít, és számos modern kialakítású környezetbe illik

A boltba
Grafitszürke LED ösvény lámpa Nevio Grafitszürke LED ösvény lámpa Nevio

Egyenes vonalvezetésű és modern a Nevio útvilágító lámpatest megjelenése. A modern kültéri terekben remekül mutat, és a fénykibocsátás a diffúzor ferde alakjának köszönhetően lefelé irányul. Beépített mozgásérzékelővel

A boltba
Caspa oszloplámpa 2 aljzattal Caspa oszloplámpa 2 aljzattal

A Caspa ösvényvilágítás rozsdamentes acél házát átlátszó polikarbonáttal kombinálja, és így nagyon modernnek tűnik. A fényforrás különleges jelenléte miatt a LED izzólámpa ajánlható.

A boltba
Lorian nemesacél pillér lámpa Lorian nemesacél pillér lámpa

A Lorian ösvényvilágítás a modern egyszerűség megtestesítője, ami különösen időtlenné teszi. A polikarbonátból készült árnyékoló stabil és robusztus

A boltba
Fabrizio - LED ösvény lámpa nemesacélból Fabrizio - LED ösvény lámpa nemesacélból

A Fabrizio LED-es ösvényvilágító lámpa kerek, rozsdamentes acéltesttel rendelkezik, és belül energiahatékony LED-ek ülnek egy homokóra alakú fehér műanyag burkolat mögött.

A boltba
Artemide Ippolito 90 LED ösvény lámpa Artemide Ippolito 90 LED ösvény lámpa

Az Ippolito LED-es útvilágító lámpatestet antracit színű henger alakú, lefelé világító monokromatikus COB LED-ekkel tervezték; a kilépő fény területe kivágott és világosabb színű. A lámpatest bevonatos öntött alumíniumból, a diffúzor UV-álló polikarbonátból készült. Rozsdamentes acélcsavarokkal és tűzihorganyzott acél szerelőlemezzel. - Védettségi osztály: IP65 - Ütésállóság: IK10 - Design by Alessandro

A boltba
BRUMBERG Cooquee ösvény lámpa alumíniumból, IP65 BRUMBERG Cooquee ösvény lámpa alumíniumból, IP65

A Cooquee ösvényfény egy világítótorony formájú, így 360°-os megvilágítást biztosít. Ez a pollerlámpa ellenálló alumíniumból és üvegből készült. - alkalmas utólagos izzókhoz - IP65 védettségi osztály (vízsugárral szemben védett és porálló) - fázisvezérléssel külsőleg dimmelhető (dimmelhető izzó használata esetén)

A boltba
BEGA 77263K3 ösvény lámpa kerek grafit 3 000Klent BEGA 77263K3 ösvény lámpa kerek grafit 3 000Klent

Az öntött alumíniumból készült 77263K3 LED-es útvilágító lámpatest egyenletes, vakításmentes megvilágítást biztosít. A lámpatestet a földbe betonozott földdarabbal szállítjuk. A lámpatestet ezután egy kábelcsatlakozóval csatlakoztatják, rácsatlakoztatják az alapdarabra és a helyére csavarozzák. IP65.

A boltba
LED ösvény világítás Cuba 1 izzós fekete 3 000 K LED ösvény világítás Cuba 1 izzós fekete 3 000 K

A Cuba LED-es ösvényfény egy fekete, matt, öntött alumíniumból készült kockából áll. A kocka elforgatható, és így változtatja a fény irányát. A kerti utak és járdák így még késő este is balesetmentesen járhatók.- Balra 260 °-ig, jobbra 90 °-ig forgatható

A boltba
FLOS In Vitro Bollard 2, 2700 K, 60 cm, sötétzöld FLOS In Vitro Bollard 2, 2700 K, 60 cm, sötétzöld

A FLOS dizájner lámpagyártó cég In Vitro Bollard LED-es útvilágító lámpája diffúz fényt biztosít a talajnak a kültéri területeken. Az öntött és extrudált alumíniumból készült, porszórt bevonattal ellátott lámpatest felső lemezében a LED-ek egy opálos diffúzor mögött helyezkednek el, amelyet tiszta boroszilikát üvegből készült védőüveg vesz körül. Philippe Starck tervezése

A boltba
Timor útfény, fekete Timor útfény, fekete

Timor - a dekoratív ösvényvilágítás antik bájjal megfelelő kültéri világítást biztosít. Rézből készült motorháztetőjével a Timor nagyon elegánsan néz ki.

A boltba
Porszórtan bevont ösvény lámpa Mason, ezüst színű Porszórtan bevont ösvény lámpa Mason, ezüst színű

Időtlen formatervezésének köszönhetően a Mason útvilágító lámpatest számos ingatlan kialakításához illik. Kellemes környezeti fényt biztosít, és az IP44-es védettségnek köszönhetően védett az eső és a por ellen.

A boltba
Louis Poulsen PH 3-2 1/2 ösvény lámpa nemesacélból Louis Poulsen PH 3-2 1/2 ösvény lámpa nemesacélból

A Poul Henningsen tervező és építész PH 3-2 1/2 útvilágító lámpatest fekete lakkozott rozsdamentes acélból készült, a Henningsen által megalkotott három árnyékoló rendszer segítségével, amely szerint a fényt lefelé bocsátja ki, megfelelő és ugyanakkor nagyon hangulatos környezeti megvilágítást biztosít a kültéren. A jobb tükröződés érdekében az árnyékoló belső oldala fehérre van festve. - a Louis Poulsen

A boltba
LED útvonalfény Mimik 10 Post 600 szürke 3,000K LED útvonalfény Mimik 10 Post 600 szürke 3,000K

A Mimik 10 LED-es irányított lámpatest a kültéri alkalmazások széles skáláján használható, többek között a tavak közelében is, IP65-ös védettségének köszönhetően, mivel porálló és védett a vízsugárral szemben. Alaplappal együtt - Ház és burkolat: Nyomdai öntött alumínium - Poller: Folyamatosan öntött alumínium, festett - Diffúzor edzett biztonsági szitanyomású üvegből - Reflektor matt ultratiszta alumíniumból

A boltba
LED ösvény lámpa Jenke alumíniumból készült LED ösvény lámpa Jenke alumíniumból készült

A Jenke tökéletesen illeszkedik a modern kültéri környezetbe, és kellemes fényt biztosít. A háromszög alakú belső rész különleges hatást kelt. 540 lumen

A boltba
Lucande Kelini ösvény lámpa, 90 cm, s.szürke Lucande Kelini ösvény lámpa, 90 cm, s.szürke

A Kelini útvilágító lámpatest öntött alumíniumból készült, és műanyagból készült árnyékolóval rendelkezik. A fény minden irányba sugárzik, és széles körben megvilágítja a környezetet. A robusztus lámpatest magas védelmi besorolással rendelkezik, ezért ideális kültéri használatra.

A boltba
Lucande Berenike ösvény lámpa mozgásérzékelő 85 cm Lucande Berenike ösvény lámpa mozgásérzékelő 85 cm

A Benerike ösvényfény egyszerre elegáns és praktikus. Az alumíniumból készült lámpatest sötétszürke kivitelű, és mozgásérzékelővel vezérli a fényt.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Samsung MLT-D307E fekete
93 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
La Proromance Fire Pit 2 az 1-ben
21 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bosch UniversalLevel 3
35 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vorel csavarkulcskészlet 20 db, 6-32 mm, kapocs
12 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ravensburger 167258 Fantasy róka 1000 db
5 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Einhell 18V 4-6 Ah Multi-Ah PXC Plus
36 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
English Bridle fali lámpa IP44 Ø21,6cm bronz
172 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gabby's Dollhouse Nagy ház
51 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
4F-WOMENS JACKET KUDP017-34S-LIGHT BLUE Kék XL
27 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 23%
Product Images
Ingyenes szállítás
Canon C-EXV29 sárga
47 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MUC-OFF-Bike Cleaner Concentrate 1L Rózsaszín
19 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben