Tomas LED talapzati lámpa s.szürke színben


29 490 Ft
  • Raktáron

A Tomas LED-es alaplámpa szinte teljes lámpateste sötétszürke alumíniumból készült, és a purista kifejezéssel bíró hengeres kialakítás különösen jól illik a modern építészethez

EAN: 4251096547702

Gyártó: Lucande

Termékleírás

A Tomas LED-es alaplámpa szinte teljes lámpateste sötétszürke alumíniumból készült, és a purista kifejezéssel bíró hengeres kialakítás különösen jól illik a modern építészethez

Oszloplámpák

Az oszloplámpák a kültéri világítás egy nagyszerű módja a biztonságos, funkcionális és esztétikus megvilágítás biztosításához otthonában vagy kereskedelmi ingatlanjában. Ezen a weboldalon megtalálható a legújabb oszloplámpa alkatrészek széles választéka, amelyek elősegítik a lámpák megbízható és tartós működését. Itt mindenféle oszloplámpa alkatrész megtalálható a LED izzóktól a műanyag kupakokon át a fém talpakig. A hasznos és egyszerű keresőrendszer segítségével könnyen megtalálhatja az összes szükséges alkatrészt az Ön projekthez, akár a lámpa karját, akár az izzót cserélné ki. Az oszloplámpák kategóriájában találhatóak a modern, letisztult vonalvezetésű lámpatestek és az antik stílusúak is. Bármilyen stílusú házhoz találhat megfelelő oszloplámpát a különféle anyagok, mint a fa, a fémből készült változatok és még kovácsoltvas modellek is elérhetőek. Az oszloplámpák alkatrészeihez kapcsolódó információkat, specifikációkat és előnyöket minden egyes termék leírásában megtalálja. Ha segítségre van szüksége a kiválasztásban vagy a telepítési folyamatban, az ügyfélszolgálati csapatunk készséggel áll rendelkezésre. Válassza az oszloplámpákat e weboldalon, ahol megvan az Ön biztosítékai a minőségi termékekre és a gyors szállításra. Amikor minőségi alkatrészekkel dolgozik, biztos lehet abban, hogy a lámpák sokáig fognak működni és biztonságos környezetet teremtenek a családja és a munkatársai számára.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

LED talapzati Carlo fek. 3,5W CCT magasság 25cm LED talapzati Carlo fek. 3,5W CCT magasság 25cm

A hengeres kerettel ellátott LED-es alaplámpatest robusztus öntött gyantából készült, és megfelelő környezeti megvilágítást biztosít körkörös fénnyel. - Védelmi osztály: IP55 - fényforrással együtt (GU10, 3,5 W LED). - színváltó funkcióval, a lámpán állítható: meleg fehér (2700 K) / univerzális fehér (4000 K)

A boltba
Saturn érzékelős talapzati lámpa Saturn érzékelős talapzati lámpa

A Saturn kiváló minőségű rozsdamentes acélból és polikarbonátból készült. A lámpatest mozgásérzékelővel és nappali/éjszakai érzékelővel van felszerelve. - A beépített mozgásérzékelő érzékelési szöge: 90°- Az izzó átmérője max. 4 cm

A boltba
Lucande Fiola lábazati lámpa, 40 cm Lucande Fiola lábazati lámpa, 40 cm

Modern kültéri világításként a Fiola alaplámpa elegendő fényt hoz a kertbe. Modern formájának és dekoratív megjelenésének köszönhetően napközben is különleges látványt nyújt

A boltba
LED lámpa Gregory, nemesacél LED lámpa Gregory, nemesacél

A rozsdamentes acélból készült Gregory LED alaplámpa bármilyen kültéri területet díszít, és a modern LED-technológiának köszönhetően energiatakarékos, melegfehér világítást biztosít.

A boltba
Talapzati világítás Wexford WX3 Talapzati világítás Wexford WX3

A Wexford nagyon tartós és kiváló minőségű. A négy korong egyes üvegeit kézzel helyezték be

A boltba
Sandbanks - 316 nemesacél talapzati lámpa Sandbanks - 316 nemesacél talapzati lámpa

A hajókon is használt, kiváló minőségű 316-os rozsdamentes acélból készült modern Sandbanks alaplámpa a tengerparti területeken is használható. A szatén szórófejjel ellátott alaplámpatestet LED vagy energiatakarékos lámpák (E27-es foglalat) használatára tervezték.

A boltba
Puchberg talapzati lámpa fehér-arany színben Puchberg talapzati lámpa fehér-arany színben

A Puchberg nemcsak a kültéri biztonságért felel, hanem nappali fényben is sokat kínál, nevezetesen a fehér-arany keret és a füstszürke lencsék vonzó megjelenését

A boltba
Lucande Emmeline talapzati lámpa, 34 cm magas Lucande Emmeline talapzati lámpa, 34 cm magas

Az Emmeline talpas lámpatest hengeres formájával és fogantyújával elegáns lámpára hasonlít. A keret alumíniumból készült, és átlátszó üvegbetétekkel rendelkezik. A dekoratív izzóoptikájú modellek különösen alkalmasak fényforrásként, amelyek tovább hangsúlyozzák a lámpa dizájnját.

A boltba
Lucande Maloney talapzati lámpa, 1 izzós, 30 cm-es Lucande Maloney talapzati lámpa, 1 izzós, 30 cm-es

A Maloney talpas lámpa öntött alumíniumból készült, ezért tartós és robusztus. A készülék IP54 szabvány szerint védett a fröccsenő víz és a por ellen, ezért kiválóan alkalmas kültéri használatra. Lámpabúra egyszerű hengeres formában jelenik meg, és megfelelő lámpákkal szerelhető fel

A boltba
LucandeSecunda LED talapzati lámpa, magasság 50 cm LucandeSecunda LED talapzati lámpa, magasság 50 cm

Modern design jellemzi a Secunda LED-es alaplámpatestet. A lámpa antracit színű alumíniumból készült keretből és fehér, polietilénből készült diffúzorból áll. A beépített LED-ek fénye finoman sugárzik a környezetbe, és lágy, meleg fehér színnel biztosítja a jó tájékozódást a kültéren.

A boltba
Állólámpa Caramia, nemesacél V4A, tengervízálló Állólámpa Caramia, nemesacél V4A, tengervízálló

A kerek Caramia talpas lámpatest rozsdamentes acélból (V4A) készült és tengervízálló, így hosszú ideig élvezheti a lámpatestet.

A boltba
English Bridle talapzati lámpa, fekete English Bridle talapzati lámpa, fekete

A lámpa alakú English Bridle talpas lámpatest ideális rusztikus, vidéki stílusú ingatlanok kültéri világításához. Az üvegszerkezet lágy, hangulatos fényt teremt.

A boltba
Boston talapzati világítás mozgásérzékelővel Boston talapzati világítás mozgásérzékelővel

A Boston alaplámpatest modern és időtlen dizájnnal rendelkezik, és kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Antracit színű burkolatot kapott, és füstszínű műanyag árnyékolóval rendelkezik, így a használandó fényforrás látható marad, és minden oldalról egyenletesen sugározhatja a fényt. A Boston beépített mozgásérzékelővel is rendelkezik.Mozgásérzékelő:- Hatótávolság: 2-8 méter- Érzékelési szög:

A boltba
WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3000K 50cm antracit WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3000K 50cm antracit

A Palos Carré 2.0 modern LED-es alaplámpatest egy alumínium testből és egy szerelőlemezből, valamint egy kétoldali kiálló fejből áll, amelyek mindvégig lapos kocka alakúak. A fej alján mindkét részen melegfehér LED-ek találhatók.- Védelmi osztály: IP65- Széles árvízi optika- Vezérlőegységgel együtt- Külső fázishangolású- Csavarozásra alkalmas szerelőlemezzel (a csavarokat nem tartalmazza)

A boltba
Paulmann Trabia LED lábazati lámpa fa, magasság 60 cm Paulmann Trabia LED lábazati lámpa fa, magasság 60 cm

A Trabia alaplámpatest fából és sötét fémből készült, és lineáris formájú. A GU10 lámpa (LED, tartozék) a lámpatest tetején helyezkedik el, és fényét a szögletes kialakítású fénykivezetésen keresztül lefelé bocsátja ki, így a lámpatest ideális fényforrás a teraszok vagy utak megvilágítására.

A boltba
LED talapzati világítás Rubkat, szürke 50 cm magas LED talapzati világítás Rubkat, szürke 50 cm magas

A modern kialakítású Rubkat LED-es alaplámpa nemcsak biztonságosan világítja meg a környezetet, hanem - a melegfehér fényszínnek köszönhetően - nagyon hangulatos is. LED meghajtóval együtt- Csatlakozási lehetőség: IP65 csatlakozódoboz- 60 %-os indítási idő: 0,5 s- Állandó feszültség- Működési hőmérséklet: -20 °C-tól 40 °C-ig- Tárolási hőmérséklet: -10 °C-tól 60 °C-ig

A boltba
Talapzati világítás Chiappera dupla búrával Talapzati világítás Chiappera dupla búrával

A kettős árnyékolónak köszönhetően a Chiappera alaplámpa különleges megjelenésű. Ezek különböző méretűek, és kúp alakban egymásra helyezve helyezkednek el. Míg a lámpatest nagyrészt fekete, az árnyékolók belseje fehér, és a fényforrás helyére egy üvegelemet építettek be. Ez kellemes világítási hangulatot teremt, amellyel a kültéri területeken is hangsúlyokat lehet elhelyezni.

A boltba
Talapzati világítás 1122 alu-öntvény fekete-réz Talapzati világítás 1122 alu-öntvény fekete-réz

Ezt a lámpatestet lámpa alakban tervezték. Az antik megjelenésű lámpatest tökéletesen illeszkedik a történelmi épületek környezetébe, és a sorozat többi lámpatestével kombinálva egy egész kültéri terület megvilágítására alkalmas.

A boltba
LED talapzati világítás E191, beton, 30 cm magas LED talapzati világítás E191, beton, 30 cm magas

Az E191 LED-es alaplámpatest betonból készült, és bármilyen modern kialakítású ingatlanba illeszkedik. IP54-es védelmi osztályú védettséggel rendelkezik.

A boltba
Louis Poulsen Flindt 35 földdarabbal 830 fekete Louis Poulsen Flindt 35 földdarabbal 830 fekete

A Louis Poulsen gyártó Flindt dizájn alaplámpatestje harmonikusan illeszkedik a környezetbe. A ferde bemélyedésen keresztül a melegfehér LED-ek fénye lágyan és nagy kiterjedéssel sugárzik a padló felé. Ezt a kiegészítő lámpatestet egy adapterrel ellátott Flindt változattal kell kombinálni. Ez lehetővé teszi akár hat poller lámpatest csoportosítását akár 5 m távolságban. Talajdarabbal együtt.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Samsung MLT-D307E fekete
93 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
La Proromance Fire Pit 2 az 1-ben
21 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bosch UniversalLevel 3
35 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vorel csavarkulcskészlet 20 db, 6-32 mm, kapocs
12 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ravensburger 167258 Fantasy róka 1000 db
5 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Einhell 18V 4-6 Ah Multi-Ah PXC Plus
36 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
English Bridle fali lámpa IP44 Ø21,6cm bronz
172 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gabby's Dollhouse Nagy ház
51 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
4F-WOMENS JACKET KUDP017-34S-LIGHT BLUE Kék XL
27 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 23%
Product Images
Ingyenes szállítás
Canon C-EXV29 sárga
47 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MUC-OFF-Bike Cleaner Concentrate 1L Rózsaszín
19 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben