nemesacél árbóc lámpa Damion 2 lámpafejjel


66 990 Ft
  • Raktáron

A Damion dekoratív megjelenésével meggyőző, és sokféleképpen használható kültéren

EAN: 6291105706728

Gyártó: Lindby

Termékleírás

A Damion dekoratív megjelenésével meggyőző, és sokféleképpen használható kültéren

Kandeláber lámpák

A Kandeláber lámpák alkatéziséhoz tartozó weboldalunk a kültéri fali lámpák kategóriájába tartozó termékek széles választékát kínálja. Ezek a látványos lámpák nem csak világítanak, hanem egyedi stílusukkal és eleganciájukkal is feldobják a környezetüket. A Kandeláber lámpák egy olyan klasszikus megjelenésű világítást biztosítanak, amely minden kültéri teret feldob. Minden lámpa alaposan kiválasztott anyagokból készül, hogy tartós és időtálló legyen. Az alumínium, rozsdamentes acél és üveg kombinációja tökéletesen ellenáll az időjárási viszontagságoknak, így hosszú távon is szép látványt nyújtanak. A weboldalunk cégünk szakértői által készített fotókkal és részletes leírásokkal mutatja be a különböző kandeláber lámpák stílusait és jellemzőit. Arra törekszünk, hogy minél többféle variációt kínáljunk, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és igényeinek megfelelő lámpát. A termékek között megtalálhatók a modern és minimalista stílusú lámpák, amelyek letisztult vonalaikkal és egyszerű formáikkal a mai divatot tükrözik. Emellett megtalálhatóak a hagyományosabb stílusú lámpák is, amelyek a régi idők varázsát idézik fel. A weboldalunkon található termékfotók mellett részletes méretinformációkat is közlünk, hogy könnyen el tudja dönteni, melyik lámpa illik legjobban az Ön otthonához. Emellett számos hasznos tanácsot és tippeket nyújtunk az alkatézishez, amivel még jobban ki tudja használni a kandeláber lámpák nyújtotta lehetőségeket. A weboldalunk könnyen navigálható felületét úgy terveztük meg, hogy gyorsan és egyszerűen megtalálja a kerekerendő terméket. Termékkategóriák szerint rendezett menüpontokat használunk, és keresési funkcióval is ellátottuk a site-ot, hogy még gyorsabban be tudja azonosítani a kívánt terméket. A Kandeláber lámpák alkatéziséhez weboldalunk a kültéri fali lámpák szerelmeseit célozza meg, akik stílusos és hangulatos megoldást keresnek otthonuk környezetének megvilágításához. Böngéssze át kínálatunkat, válasszon a különböző stílusú lámpák közül, és tegye még otthonosabbá kertjét vagy teraszát ezekkel a lenyűgöző lámpákkal!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Parma 3izzós árbóc lámpa nemesacél tetővel Parma 3izzós árbóc lámpa nemesacél tetővel

A PARMA klasszikus fekete dizájnjával és rozsdamentes acélból készült tetejével nagyon elegánsan néz ki

A boltba
Firenze lámpa, 1 izzós, fehér Firenze lámpa, 1 izzós, fehér

Gyönyörű, antik megjelenésű lámpa formájú lámpatest. A kültéri terület jó megvilágításához.

A boltba
Heimdal fekete lakkozott árbóc lámpa Heimdal fekete lakkozott árbóc lámpa

A fekete lakkozott alumíniumból és üvegből készült Heimdal megfelelő megvilágítási körülményeket biztosít minden ingatlan útvonalán. IP44 védettséggel rendelkezik. Kivéve a világítóanyagot.

A boltba
LED árboc lámpa Vega fekete LED árboc lámpa Vega fekete

A fekete Vega LED-es oszloplámpa tiszta üvegből készült lámpatesttel nyűgöz le, amely 700 lumen fényáramú, fényes, melegfehér LED-fényt bocsát ki a széleskörű környezeti megvilágítás érdekében.

A boltba
Artu 2 izzós árbóc lámpa fekete/arany színben Artu 2 izzós árbóc lámpa fekete/arany színben

A fémből készült kétlámpás Artu útvilágítás fekete és arany színű kivitelben készült. Az átlátszó üvegárnyékolók biztosítják az utak, feljárók vagy kertek világos megvilágítását. Az ösvényvilágítás minden E27-es foglalatú izzótípussal (max. 60 W) felszerelhető.

A boltba
Pole Light kristálygömb, fehér Pole Light kristálygömb, fehér

Fekete oszloplámpa tiszta kristályüveggel

A boltba
Árboc világítás, 754 W, vidéki ház stílusban Árboc világítás, 754 W, vidéki ház stílusban

Ez a részletekre odafigyelve készült oszlopos lámpatest különösen szép hatást kelt díszes fémdíszítésével. Kiváló minőség - MADE IN GERMANY IP23 védettségi osztály Rúddal együtt szállítjuk Alapzatra vagy földdarabra szereléshez A kültéri lámpák gyártója nagy hagyományokkal rendelkezik - 1864 óta gyártanak kiváló minőségű fémárukat, a cég az 1950-es években lépett be a világítástechnikai üzletágba.

A boltba
Országos stílusú lámpa 756 S, 3 izzós Országos stílusú lámpa 756 S, 3 izzós

Ez a részletekre odafigyelve készült oszloplámpa lenyűgöző hatást kelt a póluson és a lámpákon található díszes fémdíszítéssel. Kiváló minőség - MADE IN GERMANY IP23 védettségi osztály Rúddal együtt szállítjuk Alapzatra vagy földdarabra szereléshez A legmagasabb minőségi szabványok - Made in Germany A kültéri lámpatestek gyártója nagy hagyományokkal rendelkezik - 1864 óta gyártanak kiváló minőségű

A boltba
Madeira 3-lámpás sötétzöld kandeláber Madeira 3-lámpás sötétzöld kandeláber

Madeira - a három fehér akrilgömböt tartalmazó, kültéri használatra szánt kandeláber egyszerű, de tetszetős kialakításával meggyőző. Színezésének köszönhetően nagyon klasszikus hatást kelt.

A boltba
Póluslámpa Madeira 1-fényű sötétzöld Póluslámpa Madeira 1-fényű sötétzöld

Madeira - a fehér akrilgömbbel ellátott, kültéri használatra szánt oszloplámpa egyszerű, de tetszetős kialakításával győz meg. Színezése nagyon klasszikus megjelenést kölcsönöz neki.

A boltba
Virgo oszloplámpa, 1-lámpás, matt fekete Virgo oszloplámpa, 1-lámpás, matt fekete

A Virgo egy klasszikus, alumíniumból készült, kültéri használatra szánt oszlopos lámpatest. Tartalmazza a fej rögzítéséhez szükséges csavarokat, exkluzív földi rögzítést az oszlophoz.

A boltba
Rúdlámpa Adessora lámpa Rúdlámpa Adessora lámpa

Az Adessora lámpás oszloplámpa stílusos ingatlanvilágítást biztosít minden antik, rusztikus vagy mediterrán stílusú kültéri területre. Tengervízálló, ezért a tenger közelében lévő ingatlanokhoz is alkalmas.

A boltba
Casale 270 cm 1-lámpás rúdlámpa Casale 270 cm 1-lámpás rúdlámpa

Az antikolt sárgarézből készült, 270 cm magas Casale oszloplámpa mediterrán bájt sugároz, és világos fényt és biztonságot nyújt a kültéri területeken a tiszta üvegárnyékolónak köszönhetően.

A boltba
Antoine rúdlámpa antik stílusban Antoine rúdlámpa antik stílusban

Az ANTOINE a lakkozott alumínium és a \"tető\" rézlemez anyagkombinációjának köszönhetően antik megjelenésű, és sajátos bájt áraszt. Az átlátszó üveg jó megvilágítást biztosít.

A boltba
Puchberg árbóc lámpa 3 izzós, 255 cm, fekete-arany Puchberg árbóc lámpa 3 izzós, 255 cm, fekete-arany

A Puchberg nemcsak a kültéri biztonságért felel, hanem nappali fényben is sokat kínál, nevezetesen a fekete-arany keret és a füstszürke lencsék vonzó megjelenését

A boltba
Árbóc lámpa LED Rigon IP65 Árbóc lámpa LED Rigon IP65

A modern lámpaformájú Rigon LED-es rúdlámpatest Rigon lámpafej robusztus alumíniumból készült, és az IP65-ös védettségi osztálynak köszönhetően a legerősebb időjárási körülményeknek is ellenáll.

A boltba
Artu Rut 2 izzós E27 fehér LED árbóc lámpa Artu Rut 2 izzós E27 fehér LED árbóc lámpa

A tengervízálló, kétlámpás Artu Rut oszlopos lámpatest LED izzószálas fényforrással energiatakarékos ingatlanvilágítást tesz lehetővé klasszikus karakterrel. Made in Italy. IP55 védettséggel és UV-sugárzás elleni védelemmel rendelkezik. Izzót tartalmaz.

A boltba
LEDS-C4 Zigzag LED oszloplámpa, 3000K, magasság 300 cm LEDS-C4 Zigzag LED oszloplámpa, 3000K, magasság 300 cm

A Zigzag antracit színű LED-es lámpa alumíniumból készült. Téglalap alakú kialakításával és ferde fejével a rúdlámpa teljesen modernnek tűnik. Az átlátszó üvegburkolat mögé integrált meleg fehér LED-ek hatékony közvetlen megvilágítást biztosítanak. - alkalmas a tenger közelében történő használatra - beépített elektronikus ballasztgátlóval - kiváló vakításgátlás: UGR < 6

A boltba
Maytoni Fleur árbóclámpa, bronz Maytoni Fleur árbóclámpa, bronz

A Fleur oszloplámpa a 19. századi utcai lámpákra emlékeztető elegáns kialakításban jelenik meg. A lámpatest alumíniumból készült, a három lámpaernyő átlátszó Pulegoso üvege pedig hangulatos megvilágítással világítja meg a kültéri területet.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Samsung MLT-D307E fekete
93 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
La Proromance Fire Pit 2 az 1-ben
21 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bosch UniversalLevel 3
35 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vorel csavarkulcskészlet 20 db, 6-32 mm, kapocs
12 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ravensburger 167258 Fantasy róka 1000 db
5 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Einhell 18V 4-6 Ah Multi-Ah PXC Plus
36 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
English Bridle fali lámpa IP44 Ø21,6cm bronz
172 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gabby's Dollhouse Nagy ház
51 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
4F-WOMENS JACKET KUDP017-34S-LIGHT BLUE Kék XL
27 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 23%
Product Images
Ingyenes szállítás
Canon C-EXV29 sárga
47 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MUC-OFF-Bike Cleaner Concentrate 1L Rózsaszín
19 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben