LEDVANCE Endura Style Cylinder LED ösvény lámpa


43 990 Ft
  • Raktáron

A speciális fényvezetésnek köszönhetően a rozsdamentes acélból és polikarbonátból készült Endura Style Cylinder LED-es útvilágítás vakításmentes, közvetett megvilágítást biztosít, és ideális az utak vagy teraszok mentén történő telepítéshez.

EAN: 4058075205390

Gyártó: LEDVANCE

Termékleírás

A speciális fényvezetésnek köszönhetően a rozsdamentes acélból és polikarbonátból készült Endura Style Cylinder LED-es útvilágítás vakításmentes, közvetett megvilágítást biztosít, és ideális az utak vagy teraszok mentén történő telepítéshez.

Kerti lámpa

Azt mondják, hogy a megfelelő megvilágítás az otthonunknak egyik legfontosabb része. Ugyanez mondható el a kertünkről is. A kerti lámpák nem csak az esztétikai megjelenésükről híresek, hanem nagyon fontos szerepet töltenek be az éjszakai biztonságban is. A Kültéri lámpák kategóriájába tartozó kerti lámpák alkatézise még könnyebbé teszi a kiválasztást. Ha szeretnéd megtalálni a megfelelő kerti lámpát az otthonodhoz, akkor számos lehetőséged nyílik. A Kültéri lámpák kategóriájában számos különböző típusú és stílusú lámpa közül választhatsz. Előnyös, ha átgondolod a kerted méretét és azokat a területeket, amelyek kiegészítő megvilágítást igényelnek. Például a kerti utak széle vagy a terasz/balkon zónája. Az alkatrész keresővel megtalálhatod az összes szükséges alkatrészt, amit a kerti lámpádhoz szükséges. Ez azt jelenti, hogy különféle foglalattípusokra és kiszerelésekre szabhatod az alkatrészeket, hogy a megfelelő égőt és más lámpateszteket választhasd ki. Amikor a kerti lámpa alkatéziséről van szó, van néhány dologra, amelyekre figyelned kell. Például, tudnod kell, hogy milyen anyagból készült a lámpa, milyen méretű és milyen stílusú. Az alkatrész keresőben ezeket a kritériumokat is beállíthatod, így könnyebben megtalálod a számodra tökéletes kerti lámpát. Továbbá, nem szabad elfelejtened, hogy a biztonság is nagyon fontos szerepet játszik. Ha kerti lámpát választasz, győződj meg arról, hogy a lámpa megfelelően van földelve, és hogy az összes elektromos kötés biztonságosan van összekötve. Az alkatrész kereső lehetővé teszi, hogy válogass a különféle kerti lámpák közül és kiválaszthasd a számodra tökéletes darabot. Ha pedig bármilyen további kérdésed van, akkor állunk rendelkezésedre az érdeklődési területednek megfelelő témát illetően. Válassz egy minőségi kerti lámpát és élvezd az éjszakai kertészeti élményeidet, biztonságban és a megfelelő megvilágításban!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Fiumicino LED ösvény lámpa, ívelt alakú Fiumicino LED ösvény lámpa, ívelt alakú

A Fiumicino LED-es útvilágítással bármilyen kültéri terület energiatakarékosan és tágasan megvilágítható. A lámpatest porszórtan bevont, öntött alumíniumból készült, előrefelé döntött ernyője melegfehér LED-eket tartalmaz, amelyek fénye a szaténozott burkolaton keresztül vakítás nélkül, nagy felületen terjed.

A boltba
Ledvance Endura Classic Cascade Cascade útvonalvilágítás világos Ledvance Endura Classic Cascade Cascade útvonalvilágítás világos

Az Endura Classic Cascade útvilágítás sötétszürke alumíniumból (RAL 7016) és hengeres üvegből készült, amely szabadon lefelé függesztve van a kereten, így a fény minden irányba sugározhat. Különösen vonzóan mutat izzólámpával, számos épületstílushoz illik, és széleskörű fényeloszlásának köszönhetően nagy területet világít meg.

A boltba
Ledvance Endura Classic Frame ösvény lámpa, 60cm Ledvance Endura Classic Frame ösvény lámpa, 60cm

Az Endura Classic Frame útvilágítás sötétszürke alumíniumból (RAL 7016) készült, egyenes vonalú lámpa formájú, hengeres üveggel a belsejében. A lámpa egy kerek talapzaton trónol, a beépített fényforrás (nem tartozék) pedig a nyitott kialakításnak köszönhetően minden irányba sugározza fényét. Az ösvénylámpa különösen szépen mutat izzólámpával, és számos épületstílushoz illeszkedik.

A boltba
Lilia LED ösvény lámpa, 125 cm magas Lilia LED ösvény lámpa, 125 cm magas

A grafitszínű, porszórt alumíniumból készült Lilia LED-es útvilágító lámpatest karcsú társ a magán- és közterületeken található járdák és feljárók karcsú társa. Három oldalról sugárzó, lenyűgöző fényrendszere optimális megvilágítást biztosít. - védelmi osztály: IP54 - tartalmazza az előtétet és az IP68 kábelcsatlakozót

A boltba
Caspa oszloplámpa 2 aljzattal Caspa oszloplámpa 2 aljzattal

A Caspa ösvényvilágítás rozsdamentes acél házát átlátszó polikarbonáttal kombinálja, és így nagyon modernnek tűnik. A fényforrás különleges jelenléte miatt a LED izzólámpa ajánlható.

A boltba
Kristof hengeres lámpa, nemesacélból Kristof hengeres lámpa, nemesacélból

A Kristof ösvényvilágítás a modern egyszerűség megtestesítője, ami különösen időtlenné teszi. A polikarbonátból készült árnyékoló stabil és robusztus

A boltba
Ösvény lámpa Miko, nemesacél Ösvény lámpa Miko, nemesacél

A Miko ösvényvilágítás modern dizájnban, időtlen érintéssel jelenik meg. Az átlátszó védőburkolat polikarbonátból készült, ami a lámpatestet különösen robosztussá teszi, és jobban védi a törés ellen

A boltba
r.acél ösvénylámpa Todd energiatakarékos lámpához r.acél ösvénylámpa Todd energiatakarékos lámpához

A Todd egy kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült útvilágító lámpatest, amely fehér műanyag diffúzorral vakításmentes megvilágítást biztosít magán- és kereskedelmi területeken egyaránt. Legfeljebb 20 W-os energiatakarékos lámpákkal szerelhető fel, és energiatakarékos fényforrás.

A boltba
BEGA 84498 LED ösvénylámpa, grafit, szögl. fejjel BEGA 84498 LED ösvénylámpa, grafit, szögl. fejjel

A LED-es ösvényvilágítás Accoya fából és alumíniumból készült. A lefelé irányuló, meleg fehér fény vakításmentes, sáv alakú fénysugarat bocsát ki a padlófelületre. A megjelenés szögletes és világos, és a felhasznált faanyagnak köszönhetően nagyon természetesnek tűnik. A poller lámpatest ideális kertek és sétányok megvilágítására, és csavarozható talppal van ellátva. - alkalmas átmenő vezetékezésre

A boltba
Antracit színű KLAMP ösvény lámpa Antracit színű KLAMP ösvény lámpa

A modern forma és a kellemes és hatékony fényhatás a Klampot kültéri használatra kiváló világítási tárggyá teszi. A fény kellemesen világít lefelé.

A boltba
Fekete LED ösvény lámpa Carlo Fekete LED ösvény lámpa Carlo

A henger alakú Carlo LED-es útvilágító lámpatest robusztus öntött gyantából készült, és megfelelő környezeti megvilágítást biztosít körkörös fénnyel. - Védelmi osztály: IP55 - fényforrással együtt (GU10, 3,5 W LED). - színváltó funkcióval, a lámpán állítható: meleg fehér (2700 K) / univerzális fehér (4000 K)

A boltba
LED-es útvilágítás 2278, mozgásérzékelő, antracit LED-es útvilágítás 2278, mozgásérzékelő, antracit

A 2278-as hengeres LED-es útvilágítás mozgásérzékelővel van felszerelve, amely csak akkor kapcsolja be a fényt, amikor arra szükség van. Integrált túlfeszültség-védelem. Szerelőlemezzel együtt. - Mozgásérzékelő: érzékelési szög: 90°; hatótávolság: 6-8 m; időbeállítás: 10 mp-től 4 percig; fényerő beállítása: 5-150 lux - védelmi osztály: IP54 - fényerőszabályozás (külső)

A boltba
Karman Xana LED kültéri ösvény feh. 130cm magas Karman Xana LED kültéri ösvény feh. 130cm magas

Az IP65 védettségű Xana dizájner LED-es útvilágító lámpatest földbe helyezett tüskéje ferdén van a talajba helyezve, úgy, hogy a lapos lámpaernyő párhuzamos legyen a talajjal. A működéshez külső transzformátor szükséges.

A boltba
Louis Poulsen Toldbod ösvény lámpa, alu Louis Poulsen Toldbod ösvény lámpa, alu

Az alumíniumból készült Toldbod útvilágító lámpatest egy hengeres állványcsőből és tartókarból, valamint egy kupola alakú árnyékolóból áll. Ez utóbbi szaténozott akril borítással van ellátva, így a behelyezendő E14-es lámpa (nem tartozék) fénye szórtan lefelé sugárzik. - Védelmi osztály: IP44 - Ütésállóság: IK05

A boltba
Lindby Kallie LED ösvénylámpa érzékelő nélkül Lindby Kallie LED ösvénylámpa érzékelő nélkül

A Kallie tökéletes társ, ha terasz, út vagy kert megvilágításáról van szó. A LED-es ösvényvilágítás alumíniumból készült, és az IP54-es védelmi osztály védi a por és a fröccsenő víz ellen.

A boltba
Lucande Tinna LED-es útvilágítás, 80 cm Lucande Tinna LED-es útvilágítás, 80 cm

A modern Tinna LED-es útvilágítás energiatakarékos és megbízható világítást biztosít a ház körül és a kertben. A magas IP65-ös védettségi fokozatnak köszönhetően szinte bárhová felszerelhető, mivel a szél és az időjárás aligha tudja befolyásolni.

A boltba
Arcchio Advik LED ösvény lámpa, 60 cm, érzékelő Arcchio Advik LED ösvény lámpa, 60 cm, érzékelő

Az Advik LED-es útvilágító lámpatest ferde fényfejjel és grafitszürke felülettel rendelkezik. A LED-ek fényesek és hatékonyak. Beépített mozgásérzékelő

A boltba
Prios Gamion LED-es útvilágítás alumíniumból, 90 cm-es Prios Gamion LED-es Prios Gamion LED-es útvilágítás alumíniumból, 90 cm-es Prios Gamion LED-es

A Gamion LED-es útvilágítás lineáris kialakítású, öntött alumíniumból készült. A szögletes árnyékoló különösen jól illeszkedik a modern stílusokhoz. A melegfehér fény hívogatóan hat a bejárati területen.

A boltba
Lindby Myan ösvény lámpa, V4A, egy izzós Lindby Myan ösvény lámpa, V4A, egy izzós

A Myan ösvényvilágítás tökéletes megoldás, ha stílusos ösvényvilágítást keres a kültéri területre. Rozsdamentes acélból készült, és az IP54-es védettségnek köszönhetően por és fröccsenő víz ellen is védett. A lámpabúra hengeres, és tetszés szerint igazítható.

A boltba
Lindby Statius vasalat fekete érzékelő Lindby Statius vasalat fekete érzékelő

A Statius útjelző lámpa vasból készült, és fekete felületű. E27-es izzókkal szerelhető fel, és IP44-es védettséggel rendelkezik - Érzékelési tartomány 1-8m - Érzékelési szög 120°

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Samsung MLT-D307E fekete
93 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
La Proromance Fire Pit 2 az 1-ben
21 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bosch UniversalLevel 3
35 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vorel csavarkulcskészlet 20 db, 6-32 mm, kapocs
12 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ravensburger 167258 Fantasy róka 1000 db
5 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Einhell 18V 4-6 Ah Multi-Ah PXC Plus
36 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
English Bridle fali lámpa IP44 Ø21,6cm bronz
172 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gabby's Dollhouse Nagy ház
51 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
4F-WOMENS JACKET KUDP017-34S-LIGHT BLUE Kék XL
27 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 23%
Product Images
Ingyenes szállítás
Canon C-EXV29 sárga
47 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MUC-OFF-Bike Cleaner Concentrate 1L Rózsaszín
19 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben