ELC Zirrani állólámpa nemesacélból


12 490 Ft
  • Raktáron

A Zirrani alaplámpatest háza rozsdamentes acélból készült, és átlátszó polikarbonátból készült árnyékolóbetéttel rendelkezik, így a fény teljes intenzitással sugárzik. A design számos környezetbe integrálható.

EAN: 4251911742589

Gyártó: ELC

Termékleírás

A Zirrani alaplámpatest háza rozsdamentes acélból készült, és átlátszó polikarbonátból készült árnyékolóbetéttel rendelkezik, így a fény teljes intenzitással sugárzik. A design számos környezetbe integrálható.

Oszloplámpák

Az oszloplámpák a kültéri világítás egy nagyszerű módja a biztonságos, funkcionális és esztétikus megvilágítás biztosításához otthonában vagy kereskedelmi ingatlanjában. Ezen a weboldalon megtalálható a legújabb oszloplámpa alkatrészek széles választéka, amelyek elősegítik a lámpák megbízható és tartós működését. Itt mindenféle oszloplámpa alkatrész megtalálható a LED izzóktól a műanyag kupakokon át a fém talpakig. A hasznos és egyszerű keresőrendszer segítségével könnyen megtalálhatja az összes szükséges alkatrészt az Ön projekthez, akár a lámpa karját, akár az izzót cserélné ki. Az oszloplámpák kategóriájában találhatóak a modern, letisztult vonalvezetésű lámpatestek és az antik stílusúak is. Bármilyen stílusú házhoz találhat megfelelő oszloplámpát a különféle anyagok, mint a fa, a fémből készült változatok és még kovácsoltvas modellek is elérhetőek. Az oszloplámpák alkatrészeihez kapcsolódó információkat, specifikációkat és előnyöket minden egyes termék leírásában megtalálja. Ha segítségre van szüksége a kiválasztásban vagy a telepítési folyamatban, az ügyfélszolgálati csapatunk készséggel áll rendelkezésre. Válassza az oszloplámpákat e weboldalon, ahol megvan az Ön biztosítékai a minőségi termékekre és a gyors szállításra. Amikor minőségi alkatrészekkel dolgozik, biztos lehet abban, hogy a lámpák sokáig fognak működni és biztonságos környezetet teremtenek a családja és a munkatársai számára.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

nemesacél alap lámpa Enja lamellákkal nemesacél alap lámpa Enja lamellákkal

Az Enja rozsdamentes acélból és polikarbonátból készült, és tükröződésmentes lamellákkal rendelkezik. Praktikus fényforrás mindenhol a szabadban

A boltba
nemesacél talapzati lámpa Selina mozgásérzékelő nemesacél talapzati lámpa Selina mozgásérzékelő

A Selina talpas lámpatest tökéletesen illeszkedik a modern otthoni környezetbe, és kellemes, vakításmentes fényt biztosít. Beépített mozgásérzékelő

A boltba
Lorian energiaoszlop világítással Lorian energiaoszlop világítással

A Lorian talpas lámpatest kombinálja a kültéri világítást két praktikus foglalattal. A design éppoly kortárs, mint amennyire időtálló

A boltba
Merena talapzati lámpa Merena talapzati lámpa

A modern megjelenésű és anyagú Merena világos, ragyogó fényt áraszt bármely kültéri területen.

A boltba
LED napelemes talapzati lámpa Flame Mini 2 db-os LED napelemes talapzati lámpa Flame Mini 2 db-os

A Flame Mini LED-es alaplámpatestet praktikus 2 darabos szettben szállítjuk, és egy talpszeggel rendelkezik, amellyel rugalmasan felszerelhető a szabadban. Az árnyékoló tetején található integrált napelemmodul napenergiával tölti fel a lámpatestet. Amint besötétedik, a meleg fény automatikusan bekapcsol, és hangulatos légkörbe borítja a környezetet. A dekoratív lánghatás még kellemesebbé teszi a hangulatot.-

A boltba
BEGA 84108 - LED talapzati lámpa grafit, 3 000 K BEGA 84108 - LED talapzati lámpa grafit, 3 000 K

Az öntött alumíniumból készült 77276/84108 LED-es alaplámpatest a talaj felé irányított megvilágítást biztosít. A lámpatestet tűzihorganyzott acélból készült, a talajba betonozott alapdarabbal szállítjuk. A lámpatestet ezután egy kábelcsatlakozóval csatlakoztatják, rácsatlakoztatják az alapdarabra és a helyére csavarozzák. IP65.

A boltba
Egger York LED lábazat világítás szürke, 20 cm Egger York LED lábazat világítás szürke, 20 cm

A York LED-es alaplámpa egy olyan alaplámpa, amelynek háza öntött alumíniumból készült, kiváló minőségű üveg megjelenéssel. Beépített meghajtóval és IP54-es védettséggel rendelkezik. A fény a négy oldalán lévő nyílásokon keresztül mind a négy irányba sugárzik.

A boltba
Philadelphia lámpa történelmi formatervezésben Philadelphia lámpa történelmi formatervezésben

A Philadelphia úgy néz ki, mintha egy másik korszakból származna: bronz patina, világos borostyánszínű lencsék, buja díszek és lámpa alakú keret.

A boltba
Mauren sárgaréz talapzati lámpa Mauren sárgaréz talapzati lámpa

A sárgaréz Mauren alaplámpa tengervízálló, és nemcsak alaplámpaként, hanem mennyezeti lámpatestként is használható kültéren. - az üveg diffúzor körüli védőráccsal

A boltba
Alap fény fekete, buborékos üveggel Alap fény fekete, buborékos üveggel

Kiváló minőségű alaplámpa buborékos üveggömbbel

A boltba
II. lábazati lámpa fekete, buborékos üveggel II. lábazati lámpa fekete, buborékos üveggel

Kiváló minőségű II-es bázislámpatest buboréküvegből készült gömbbel, design és minőség Made in Germany A robusztus alumíniumöntvényből készült gyönyörű II-es bázislámpatest a gömb alakú üveg lámpatestnek köszönhetően világos fényt bocsát ki. IP44 védettséggel rendelkezik. - alapzatra vagy földdarabra történő felszereléshez No. 4001013 A legmagasabb minőségi szabványok - Made in Germany A kültéri lámpatestek

A boltba
Jorrit lábazati lámpa, antracit Jorrit lábazati lámpa, antracit

A Jorrit alaplámpatest vonzó formatervezéssel rendelkezik, és antracit színével ideálisan illeszkedik számos kültéri tervezési koncepcióhoz. Az átlátszó akril diffúzor minden oldalra sugározza a behelyezett lámpa fényét. - egy E27 izzóhoz max. 57 W (nem tartozék)

A boltba
Bali talapzatlámpa akril gömbbel, zöld talppal Bali talapzatlámpa akril gömbbel, zöld talppal

A Bali bázisú lámpatest egy átlátszó üveggömbbel van felszerelve, amely egy sötét fémtestben helyezkedik el. Emellett gyönyörű megjelenésű, ezért kikapcsolt állapotban is igazi szemet gyönyörködtető.

A boltba
Linus nemesacél talapzati lámpa Linus nemesacél talapzati lámpa

A Linus rozsdamentes acélból és opálüvegből készült időtlen dizájnnal győz meg. Optimális esetben a lámpatestet kerti utak vagy felhajtók mentén helyezik el, ahol hozzájárul a sötétben való tájékozódáshoz.

A boltba
Antoine talapzati lámpa réz tetővel Antoine talapzati lámpa réz tetővel

Akár talapzaton, akár falon - az Antoine antik megjelenésű, a lakkozott alumínium és a rézlemez anyagkombinációjának köszönhetően, amely a \"tető\", és sajátos bájt áraszt. Az átlátszó üveg jó megvilágítást biztosít.

A boltba
LED talapzati lámpa Fery antracit színben 50 cm-es LED talapzati lámpa Fery antracit színben 50 cm-es

A Fery LED-es útvilágító lámpatest antracit színű öntött alumíniumból készült, és minden oldalra sugározza a fényt, így nagyon hatékony fénymintázatot hoz létre.

A boltba
Kimolos talapzati lámpa, magasság 33,8 cm Kimolos talapzati lámpa, magasság 33,8 cm

A Kimolos alaplámpatest lámpafeje modern lámpaformájú, és körbesugározza a behelyezett lámpa fényét. A Kimolos tartós alumíniumból és akrilból készül. Ideális a határok, falak és lépcsők fényben gazdag elhatárolására. Javasoljuk izzólámpa vagy rusztikus lámpa használatát (nem tartozék).

A boltba
Megatron Cillo alu talapzati lámpa, 50 cm Megatron Cillo alu talapzati lámpa, 50 cm

Az alumíniumból készült keret és az IP65-ös védettség teszi a Cillo alaplámpatestet robusztus fényforrássá kültéri használatra. A dekoratív kialakításnak köszönhetően a lámpatest rugalmasan használható. A világításhoz különösen alkalmas egy dekoratív izzó (nem tartozék). - környezetbarát csomagolás, műanyag nélkül - LED meghajtóval együtt

A boltba
WEVER & DUCRÉ Palos kerek 1.0 3.000K 20cm bronz WEVER & DUCRÉ Palos kerek 1.0 3.000K 20cm bronz

A Palos Round 1.0 modern LED-es alaplámpatest alumínium testből áll, lapos kocka alakú szerelőlemezzel és elöl félkörívesen kiálló fejjel. A fej alsó része melegfehér LED-ekkel van felszerelve.- Védelmi osztály: IP65- Széles árvízi optika- Vezérlőegységgel együtt- Külső fázishangolású- Csavarozásra alkalmas szerelőlemezzel (a csavarok nem tartozék)

A boltba
WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3000K 50cm antracit WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3000K 50cm antracit

A Palos Carré 2.0 modern LED-es alaplámpatest egy alumínium testből és egy szerelőlemezből, valamint egy kétoldali kiálló fejből áll, amelyek mindvégig lapos kocka alakúak. A fej alján mindkét részen melegfehér LED-ek találhatók.- Védelmi osztály: IP65- Széles árvízi optika- Vezérlőegységgel együtt- Külső fázishangolású- Csavarozásra alkalmas szerelőlemezzel (a csavarokat nem tartalmazza)

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Samsung MLT-D307E fekete
93 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
La Proromance Fire Pit 2 az 1-ben
21 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bosch UniversalLevel 3
35 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vorel csavarkulcskészlet 20 db, 6-32 mm, kapocs
12 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ravensburger 167258 Fantasy róka 1000 db
5 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Einhell 18V 4-6 Ah Multi-Ah PXC Plus
36 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
English Bridle fali lámpa IP44 Ø21,6cm bronz
172 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gabby's Dollhouse Nagy ház
51 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
4F-WOMENS JACKET KUDP017-34S-LIGHT BLUE Kék XL
27 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 23%
Product Images
Ingyenes szállítás
Canon C-EXV29 sárga
47 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MUC-OFF-Bike Cleaner Concentrate 1L Rózsaszín
19 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben