Dunia talapzati lámpa átlátszó lámpaernyővel


39 990 Ft
  • Raktáron

Az öntött alumíniumból készült kis Dunia talpas lámpatest polikarbonátból készült átlátszó árnyékolóval minden irányba erős fényt bocsát ki, és széles körben megvilágítja a környezetet. A robusztus lámpatest ütésálló (IK 06) és tengervízálló.

EAN: 4251096553895

Gyártó: Lucande

Termékleírás

Az öntött alumíniumból készült kis Dunia talpas lámpatest polikarbonátból készült átlátszó árnyékolóval minden irányba erős fényt bocsát ki, és széles körben megvilágítja a környezetet. A robusztus lámpatest ütésálló (IK 06) és tengervízálló.

Oszloplámpák

Az oszloplámpák a kültéri világítás egy nagyszerű módja a biztonságos, funkcionális és esztétikus megvilágítás biztosításához otthonában vagy kereskedelmi ingatlanjában. Ezen a weboldalon megtalálható a legújabb oszloplámpa alkatrészek széles választéka, amelyek elősegítik a lámpák megbízható és tartós működését. Itt mindenféle oszloplámpa alkatrész megtalálható a LED izzóktól a műanyag kupakokon át a fém talpakig. A hasznos és egyszerű keresőrendszer segítségével könnyen megtalálhatja az összes szükséges alkatrészt az Ön projekthez, akár a lámpa karját, akár az izzót cserélné ki. Az oszloplámpák kategóriájában találhatóak a modern, letisztult vonalvezetésű lámpatestek és az antik stílusúak is. Bármilyen stílusú házhoz találhat megfelelő oszloplámpát a különféle anyagok, mint a fa, a fémből készült változatok és még kovácsoltvas modellek is elérhetőek. Az oszloplámpák alkatrészeihez kapcsolódó információkat, specifikációkat és előnyöket minden egyes termék leírásában megtalálja. Ha segítségre van szüksége a kiválasztásban vagy a telepítési folyamatban, az ügyfélszolgálati csapatunk készséggel áll rendelkezésre. Válassza az oszloplámpákat e weboldalon, ahol megvan az Ön biztosítékai a minőségi termékekre és a gyors szállításra. Amikor minőségi alkatrészekkel dolgozik, biztos lehet abban, hogy a lámpák sokáig fognak működni és biztonságos környezetet teremtenek a családja és a munkatársai számára.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Fiumicino LED talapzati lámpa, ívelt alakú Fiumicino LED talapzati lámpa, ívelt alakú

A Fiumicino LED-es talapzatlámpa energiatakarékos, nagy felületű világítást biztosít bármilyen kültéri területre. A lámpatest porszórt, öntött alumíniumból készült, előrefelé döntött ernyője melegfehér LED-eket tartalmaz, amelyek fénye a szaténozott burkolaton keresztül vakítás nélkül, széles területen sugározza ki a fényt.

A boltba
Sockel lámpa Reed fekete színben Sockel lámpa Reed fekete színben

Világos és ugyanakkor hatékony megvilágítást biztosít a Reeds alaplámpatest, amelynek átlátszó ernyőjét fekete fémtartók veszik körül. Az árnyékon keresztül a fény akadálytalanul ragyog a környezetbe.

A boltba
Meridian LED talapzati lámpa gyűrű alakú fejjel Meridian LED talapzati lámpa gyűrű alakú fejjel

Az alumíniumból készült antracitfekete Meridian alaplámpatest téglalap alakú kerettel van ellátva, amely egy gyűrű alakú fejet hordoz. A meleg fehér LED-ek opálos burkolat mögé vannak beépítve. - Védelmi osztály: IP54

A boltba
5100 nemesacél lábazati lámpa 5100 nemesacél lábazati lámpa

Az 5100-as alaplámpatest nagy teljesítményű fényforrással szerelhető fel, és így hatékony fényforrássá válik a kültéren. Az alap rozsdamentes acélból készült, az opálüveg szórófej egyenletesen és káprázásmentesen sugározza a fényt.

A boltba
Nelson LED talapzati lámpa, magasság 50 cm Nelson LED talapzati lámpa, magasság 50 cm

A Nelson LED-es alaplámpa diszkrét és modern karakterrel rendelkezik. Megbízható megvilágítást biztosít a kertben vagy a felhajtón.

A boltba
Téglalap alakú LED talapzati lámpa Nicola, IP54 Téglalap alakú LED talapzati lámpa Nicola, IP54

A Nicola grafitszürke alumíniumból készült, és az edzett üvegbetéteknek köszönhetően megfelelő védelmet nyújt az időjárás ellen, valamint fokozott törésállóságot biztosít

A boltba
LED lámpa Gregory, nemesacél LED lámpa Gregory, nemesacél

A rozsdamentes acélból készült Gregory LED alaplámpa bármilyen kültéri területet díszít, és a modern LED-technológiának köszönhetően energiatakarékos, melegfehér világítást biztosít.

A boltba
Nadesha talapzati lámpa, csiszolt arany Nadesha talapzati lámpa, csiszolt arany

A Nadesha alaplámpatest keleti lámpásként kialakított, vonzó világítási tárgy a kültéren. A felület aranyszínű, antikolt felületű. IK06, tengervízálló.

A boltba
Gemini 502-750 fekete talapzati lámpa Gemini 502-750 fekete talapzati lámpa

Az időtlen formatervezésű Gemini optimálisan megvilágítja az utakat és a telekhatárokat, és hozzájárul a nagyobb biztonsághoz a kültéri területeken.

A boltba
Marco alu talapzati lámpa, fekete Marco alu talapzati lámpa, fekete

Marco időtlen dizájnnal győz meg, amely bármilyen kültéri területet gazdagít. A test alumíniumból, a diffúzor pedig opálüvegből készült. Egyenletes fényt biztosít, amely támogatja a sötétben való tájékozódást. IP44 védettségi osztályú.

A boltba
Cubic³ 3369 antik sárgaréz/tiszta talapzati lámpa Cubic³ 3369 antik sárgaréz/tiszta talapzati lámpa

A Cubic³ 3369 alaplámpatest keretének letisztult, szögletes kialakítását a belsejében lévő, sárgarézből és üvegből készült hengeres lámpatest lágyítja. A tengervízálló kialakításnak köszönhetően alkalmas a tengerparthoz közeli kültéri telepítésekre is. - antik, kézzel felhordott sárgaréz kivitel

A boltba
Lucande Emmeline talapzati lámpa, 34 cm magas Lucande Emmeline talapzati lámpa, 34 cm magas

Az Emmeline talpas lámpatest hengeres formájával és fogantyújával elegáns lámpára hasonlít. A keret alumíniumból készült, és átlátszó üvegbetétekkel rendelkezik. A dekoratív izzóoptikájú modellek különösen alkalmasak fényforrásként, amelyek tovább hangsúlyozzák a lámpa dizájnját.

A boltba
Luceplan Fienile LED talapzati lámpa 32cm s.szürke Luceplan Fienile LED talapzati lámpa 32cm s.szürke

A Daniel Rybakken által tervezett Fienile LED-es alaplámpatestet norvég szénapadlásról mintázták. A melegfehér LED-ek a felső burkolat alján vannak beépítve, így az alaplámpatest szerkezete színre kerül, és közvetett megvilágítás érhető el. A test egyetlen alumíniumtömbből készült. - Védelmi osztály: IP65 - Ütésállóság: IK05 - Vezérlőegységgel együtt szállítva (DALI dimmelhető) - Jó színvisszaadás:

A boltba
WEVER & DUCRÉ Palos Round 2.0 3.000K 50cm fekete WEVER & DUCRÉ Palos Round 2.0 3.000K 50cm fekete

A Palos Round 2.0 modern LED-es alaplámpatest alumínium testből áll, lapos kocka alakú szerelőlemezzel és kerek fejjel. A fej a két oldalirányban kiálló rész alatt melegfehér LED-ekkel van felszerelve, amelyek kellemes megvilágítást biztosítanak elöl és hátul.- Védelmi osztály: IP65- Széles árvízi optika- vezérlőegységgel együtt- kívülről fázishangolható- csavarozásra alkalmas szerelőlemezzel (a csavarokat

A boltba
WEVER & DUCRÉ Palos Round 2.0 3.000K 20cm fekete WEVER & DUCRÉ Palos Round 2.0 3.000K 20cm fekete

A Palos Round 2.0 modern LED-es alaplámpatest alumínium testből áll, lapos kocka alakú szerelőlemezzel és kerek fejjel. A fej a két oldalirányban kiálló rész alatt melegfehér LED-ekkel van felszerelve, amelyek kellemes megvilágítást biztosítanak elöl és hátul.- Védelmi osztály: IP65- Széles árameresztésű optika- vezérlőegységgel együtt- külső fázisú dimmelhető- csavarozásra alkalmas szerelőlemezzel

A boltba
Paulmann Trabia LED lábazati lámpa fa, magasság 40 cm Paulmann Trabia LED lábazati lámpa fa, magasság 40 cm

A Trabia alaplámpatest fából és sötét fémből készült, és lineáris formájú. A GU10 lámpa (LED, tartozék) a lámpatest tetején helyezkedik el, és fényét a szögletes kialakítású fénykivezetésen keresztül lefelé bocsátja ki, így a lámpatest ideális fényforrás a teraszok vagy utak megvilágítására.

A boltba
Maytoni Willis talapzati lámpa, fekete Maytoni Willis talapzati lámpa, fekete

A Willis talpas lámpatest modern kialakítású. A készülékház alumíniumból készült, és az IP54-es védettségnek köszönhetően védett a por és a fröccsenő víz ellen. A fehér akrilból készült kerek árnyékolóval a kültéri terület jól megvilágítható

A boltba
Talapzati lámpa Karo, szürkületérzékelő 55 cm cink Talapzati lámpa Karo, szürkületérzékelő 55 cm cink

A Karo alaplámpa váza alumíniumból készült. Az ernyője átlátszó üveggel van ellátva, ezért látható izzószállal ellátott E27-es izzó használata ajánlott (nem tartozék). Ez a változat szürkületérzékelőt tartalmaz, amely egy kapcsolóval be- és kikapcsolható. Ha az érzékelő ki van kapcsolva, a lámpatest egy fali kapcsolóval kapcsolható be és ki. A Karo fröccsenő víz ellen védett.

A boltba
Modern LED talapzati világítás Leya, 4-es készlet Modern LED talapzati világítás Leya, 4-es készlet

A Leya alaplámpatestként közvetett fényt biztosít, és számos modern kialakítású környezetbe illik. Itt 4 darabos kiszerelésben kapható.

A boltba
Lindby Statius alaplámpa fekete szenzor Lindby Statius alaplámpa fekete szenzor

A Statius alaplámpa fekete színben kapható, és praktikus mozgásérzékelővel rendelkezik. IP44-es védettséggel rendelkezik, és E27-es izzókkal szerelhető fel - Érzékelési tartomány 1-8 m - Érzékelési szög 120°

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Samsung MLT-D307E fekete
93 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
La Proromance Fire Pit 2 az 1-ben
21 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bosch UniversalLevel 3
35 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vorel csavarkulcskészlet 20 db, 6-32 mm, kapocs
12 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ravensburger 167258 Fantasy róka 1000 db
5 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Einhell 18V 4-6 Ah Multi-Ah PXC Plus
36 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
English Bridle fali lámpa IP44 Ø21,6cm bronz
172 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gabby's Dollhouse Nagy ház
51 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
4F-WOMENS JACKET KUDP017-34S-LIGHT BLUE Kék XL
27 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 23%
Product Images
Ingyenes szállítás
Canon C-EXV29 sárga
47 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MUC-OFF-Bike Cleaner Concentrate 1L Rózsaszín
19 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben