BOOT DOC-STABILITY Mid Arch Kék 42 (MP270)


13 490 Ft
  • Raktáron

Boot doc cipő talpbetét. A 3 ívből álló ötletes koncepciónak köszönhetően az ortopéd talpbetétek minden olyan sporthoz alkalmasak, amely maximális támasztást és cipőstabilitást igényel. A cipők sporttalpbetétje beépített szagtalanító funkcióval, nagy párnázó elemmel rendelkezik az elülső részén, anatómiai párnázással a sarokban, hajlékony zónákkal az ívben. A méret mondopontban van megadva (mm-ben).

EAN: 9120070766932

Gyártó: BOOT DOC

Termékleírás

A BOOT DOC-STABILITY Mid Arch Kék 42 (MP270) egy kiváló minőségű talpbetét, amely biztosítja a kényelmes lábbelikben való tartást és stabilizálást. Az MP270-es méret 42-es lábméretre van tervezve, a közepes hosszúságú talpat pedig kék színű felület borítja.

A talpbetét kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósak és könnyen tisztíthatók. A közepes magasságú ívelt talppal rendelkező kialakítás kiváló stabilitást és lábtartást biztosít, így csökkentve a láb- és izomfájdalmakat.

A talpbetét tervszerűen alakított kialakításának köszönhetően alkalmazkodik az emberi láb anatómiájához, így a középtámasz kiválóan támasztja meg a láb hossztengelyét. A kényelmes, állítható betét biztosítja a láb optimális kinyújtását és a tartósságát folyamatos viseléskor.

Ha jobb tartást, kényelmet és stabilitást szeretne a kedvenc lábbelijében, akkor válassza a BOOT DOC-STABILITY Mid Arch Kék 42 (MP270) talpbetétet. Ez a minőségi talpbetét kényelmes és hosszantartó megoldást nyújt mindenki számára, aki sok időt tölt a lábán.

Boot doc cipő talpbetét. A 3 ívből álló ötletes koncepciónak köszönhetően az ortopéd talpbetétek minden olyan sporthoz alkalmasak, amely maximális támasztást és cipőstabilitást igényel. A cipők sporttalpbetétje beépített szagtalanító funkcióval, nagy párnázó elemmel rendelkezik az elülső részén, anatómiai párnázással a sarokban, hajlékony zónákkal az ívben. A méret mondopontban van megadva (mm-ben). Például a 240-es méret 240 mm=24 cm). Termék leírás: Optimális támogatás a Grip-Mesh Topnak köszönhetően Szagellenes funkció Nagy párnázó elem a lábfejben Anatómiai párnázás a sarokban Hozzáadott párnázás az 5. lábközépcsont tövében Flex zónák az ív területén Javított sarok Színrendszer típusú ív Maximális stabilitás a hátsó részen A Boot Doc talpbetét előnyei: az ívnek megfelelő egyéni lábtípust veszik figyelembe figyelembe veszik a bal és a jobb láb kiegyensúlyozatlanságát elősegítik a nyomás egyenletes eloszlását és így korlátozzák a felfekvés kialakulását kiváló ütéselnyelés optimalizálják az erőátvitelt a mozgás során stabilizálják a lábfejet és ezáltal csökkentik a sérülések kockázatát, védik a szalagokat, inakat és izmokat javítják az egész test testtartását

Papucs

Üdvözöllek a Papucs alkatézisének weboldalán, amely a Ruha kategóriához tartozik! Itt minden megtalálható, amire egy igazán kényelmes és divatos papucsot kereső vásárló vágyhat. A weboldalunkon olyan termékeket találsz, amelyek garantáltan megfelelnek az ízlésednek és az igényeidnek. Az alkatézisünk célja, hogy segítsen megtalálni a tökéletes papucsot minden alkalomhoz. Legyen szó otthoni pihenésről, strandolásról vagy akár egy stílusos outfit kiegészítéséről, nálunk biztosan találsz majd olyan papucsot, ami inspirál és kényelmet nyújt. Weboldalunk egyszerű és felhasználóbarát felülettel rendelkezik, hogy könnyedén böngészhess a különböző termékek között. A Kezdőlapról könnyedén navigálhatsz a Papucsok, a Ruha és a További termékek kategóriái között. Ezen kívül, az oldalunk alsó részén található lábléc hasznos linkeket tartalmaz, mint például a Rólunk, a Gyakori kérdések vagy az Impresszum. Weboldalunkon széles választékban kínálunk papucsokat minden korosztály számára. A gyermekek részére könnyedén találni fogsz alacsony sarkú, kényelmes és színes papucsokat, amelyek tökéletesen passzolnak a vidám és játékos világukhoz. Azoknak, akik szeretik a modern és divatos megjelenést, a fiatalos felnőtt bőrt papucsaink széles választékát kínáljuk elérhető áron. Emellett a klasszikus és elegáns megjelenést kedvelőknek is ajánlunk termékeket, amelyek tökéletesen illenek minden alkalmi és hivatalos eseményhez. Papucsaink minőségi anyagokból készülnek, hogy elérjék a maximális kényelmet és tartósságot. Fontos számunkra, hogy minden termékünk garantáltan hosszú élettartammal bírjon, és mindenki elégedett legyen a vásárlással. A weboldalunkon található termékleírásokban részletes információkat olvashatsz minden egyes modellről, így könnyedén kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb papucsot. Weboldalunkat folyamatosan frissítjük új termékek és kollekciók hozzáadásával, hogy mindig a legdivatosabb és legkényelmesebb papucsokkal lássunk el téged. Azt szeretnénk, hogy a vásárlásod a lehető legkellemesebb és egyszerű legyen, ezért könnyen használható keresőt is elhelyeztünk az oldalon, amellyel rögtön megtalálhatod a keresett papucsot. Minden kérdéseddel, problémáddal vagy véleményeddel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésedre. Az Ügyfélszolgálat részlegünk mindig készen áll, hogy segítsen bármiben, amire szükséged van. Ne habozz kapcsolatba lépni velünk telefonon vagy e-mailben! Köszönjük, hogy látogattál a Papucs alkatézisének weboldalára. Reméljük, hogy megtalálod a tökéletes papucsot, amely kényelemmel és stílussal ruház fel téged minden nap!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Szín Kék
Nem Unisex
Szezon egész évben
Sport Kiegészítők - sporteszközök
Kiemelt Hűségárak
EU-s méret 42 (MP270)
Súly 0.200000
Season SS23
Milyen talpbetét méreteket kínál a BOOT DOC-STABILITY Mid Arch Kék 42 (MP270) termék?

A BOOT DOC-STABILITY Mid Arch Kék 42 (MP270) talpbetét méretválasztéka 36-tól 49-ig terjed.


Milyen célra ajánlott a BOOT DOC-STABILITY Mid Arch Kék 42 (MP270) talpbetét?

A BOOT DOC-STABILITY Mid Arch Kék 42 (MP270) talpbetét kifejezetten a közepes szerkezetű lábboltozattal rendelkezőknek ajánlott, akik stabilizálni szeretnék a talpukat és csökkenteni a lábfájdalmakat.


Hogyan kell használni a BOOT DOC-STABILITY Mid Arch Kék 42 (MP270) talpbetétet?

A BOOT DOC-STABILITY Mid Arch Kék 42 (MP270) talpbetétet egyszerűen be kell helyezni a cipőbe, a meglévő talpbetét helyére. A talpbetét formázódik a láb alakjához és csökkenti a lábfájdalmakat. Ha szükséges, hosszabb használat után ki lehet venni és tisztítani.


Milyen anyagból készül a BOOT DOC-STABILITY Mid Arch Kék 42 (MP270) talpbetét?

A BOOT DOC-STABILITY Mid Arch Kék 42 (MP270) talpbetét egy kombinált anyagból készül, mely tartós, mégis rugalmas. A talpbetét fehér EVA anyagból készült, ami könnyű, rugalmas és kitűnő talajelnyelési tulajdonságokkal rendelkezik. A talpbetét tetején található kék anyag pamut/poliészter kombináció.



EQUA-Plain Grey, 600 ml Fehér 0,6L EQUA-Plain Grey, 600 ml Fehér 0,6L

Equa márkájú palack. 600 ml-es vizes palack. Az egészséges, sima szürke palack dizájnja tiszta vonalakon alapul. Csavaros kupakkal záródik, ami szürke színű. Az öko palack tartós Tritan anyagból készült. A speciális anyag akár 100 Celsius fokos hőmérsékletet is képes ellenállni. Nem tartalmaz továbbá káros anyagokat, mint pl BPA. Az Equa palack könnyen mosható. A palack külső felülete puha szilikonrétegből

A boltba
EQUA-Plain Blue, 600 ml Fehér 0,6L EQUA-Plain Blue, 600 ml Fehér 0,6L

Equa márkájú palack. A Plain blue palack dizájnja tiszta vonalakon alapul. Csavaros kupakkal záródik, mely kék színű. Az öko palack tartós Tritan anyagból készült. A speciális anyag akár 100 Celsius fokos hőmérsékletet is képes ellenállni. Nem tartalmaz továbbá káros anyagokat, mint pl BPA. Az Equa palack könnyen mosható. A palack külső felülete puha szilikonrétegből áll, ezért az ilyen palack nem

A boltba
Reebok Classic Slid RPT White Black BS8188 Reebok Classic Slid RPT White Black BS8188

Reebok Urban Classic Design High Comfort Imported

A boltba
COQUI-Ziggy sea blue/white Kék 45 COQUI-Ziggy sea blue/white Kék 45

Coqui márkájú férfi papucs. A nyári papucsok modern kialakításúak. A jellegzetes kék szín vonzza a figyelmet. A szíjat Coqui felirat díszíti. A férfi papucsok jól passzolnak a nyári rövidnadrágokhoz és fürdőruhákhoz. A kék flip-flop minden ruhát csavart ad. A márkás papucsok könnyű és kellemes Coqui Air anyagból készülnek. A plusz az, hogy antibakteriális is. A strukturált talpbetét könnyedén masszírozza

A boltba
COQUI-Naitiri light fuchsia Rózsaszín 38 COQUI-Naitiri light fuchsia Rózsaszín 38

Coqui márkájú női papucs. Nyári papucsok minimalista és modern dizájnnal. A tengerparti papucsok meggyőzik a hétköznapi megjelenést kedvelő hölgyeket. A női papucsok könnyű CoquiAir anyagból készülnek, amely antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. A márka flip-flopjai könnyűek, és kényelmet nyújtanak viselés közben. A talp csúszásmentes, nem hagy nyomot a padlón. A nyári papucs remek darab a

A boltba
Heavy Tools UNYDIA23 sötétkék női papucs Heavy Tools UNYDIA23 sötétkék női papucs

Termékleírás A 2023-as Heavy Tools UNYDIA23 sötétkék női papucs ideális viselet a vízpartra vagy a forró nyári hétköznapokra. A talprészen található minta maximális tapadást és biztos talajfogást nyújt, így csúszós talajon is bátran használhatod a papucsot. A flip-flop fazon, a trendi mintázat, és a dekoratív fém márkajelzés sikkes megjelenést kölcsönöznek viselőjének. Főbb tulajdonságok flip-flop

A boltba
Coqui Ziggy fekete férfi papucs Coqui Ziggy fekete férfi papucs

Termékleírás A Coqui Ziggy fekete férfi papucsot egyaránt ajánljuk a strandon töltött napokra, a forró nyári hétköznapokra, vagy otthonra. Kényelmes, minőségi, antibakteriális anyagból készült, mely könnyen tisztán tartható. Ergonomikus kialakítással az egész napos komfortért. A BORGO a gyártó magyar hivatalos partnere! Főbb tulajdonságok rezgés elnyelés antibakteriális felület csúszásmentes talp Anyaghasználat:

A boltba
Tamaris fekete női papucs Tamaris fekete női papucs

Termékleírás A Tamaris női papucs a márka könnyed, elegáns újdonsága. A puha bélés és a professzionális talpkialakítás gondoskodik maximális kényelmedről. Főbb tulajdonságok Touch It technológia 1,5cm sarok Puha talpkialakítás Anyagösszetétel: Bőr felsőrész, kopásálló talp A Tamaris az egyik legismertebb márkanév. A termékek tervezése és gyártása a detmoldi Wortmann-csoport nevéhez fűződik, ami

A boltba
Luofu Dana barna női papucs Luofu Dana barna női papucs

Termékleírás A 2023/2024 szezonra készült Wink-Loufu papucs a praktikum és a kényelem tökéletes párosítása. Csúszásmentes gumitalppal és anatómiai kialakítással készült a maximális komfort érdekében. Tökéletes választás wellness programokra, uszodába, a forró nyári hétköznapokra, vagy otthonra. Főbb tulajdonságok Loufu edition: új színállás magas tapadás anatómiai talpkialakítás Anyagösszetétel:

A boltba
Champion Samoa 2 Púderrózsaszín EUR 38 Champion Samoa 2 Púderrózsaszín EUR 38

Champion Samoa 2 S11650PS111 - női papucs, méret 38, szín púderrózsaszín.

A boltba
Ellesse Filippo Slide Zöld EUR 41 Ellesse Filippo Slide Zöld EUR 41

Ellesse Filippo Slide SHSF0397502 - férfi papucs, méret 41, szín zöld.

A boltba
Adidas Adilette Ayoon W Bordó EUR 40 Adidas Adilette Ayoon W Bordó EUR 40

Adidas Adilette Ayoon W HP9573 - női papucs, méret 40, szín bordó.

A boltba
Champion Champion Samoa Multicolor EUR 44 Champion Champion Samoa Multicolor EUR 44

Champion Champion Samoa S22178KK006 - férfi papucs, méret 44, szín multicolor.

A boltba
Champion Champion Samoa Multicolor EUR 45 Champion Champion Samoa Multicolor EUR 45

Champion Champion Samoa S22178KK006 - férfi papucs, méret 45, szín multicolor.

A boltba
Adidas Adilette Aqua Fehér EUR 43 Adidas Adilette Aqua Fehér EUR 43

Adidas Adilette Aqua F35539 - férfi papucs, méret 43, szín fehér.

A boltba
Birkenstock Arizona Arany EUR 41 Birkenstock Arizona Arany EUR 41

Birkenstock Arizona 1016111 - női papucs, méret 41, szín arany.

A boltba
Férfi papucs VANS MTE La Costa Slide-On BLACK/OLIVINE Flip Flop Férfi papucs VANS MTE La Costa Slide-On BLACK/OLIVINE Flip Flop

VANS100% Original GuaranteedFérfi nyári cipőImported

A boltba
Birkenstock Boston Bézs EUR 37 Birkenstock Boston Bézs EUR 37

Birkenstock Boston 1027752 - női papucs, méret 37, szín bézs.

A boltba
Luofu - Daylight fehér női papucs Luofu - Daylight fehér női papucs

Termékleírás Legyen kényelmes a nyár, vagy akár csak az otthonlét minden pillanata a Luofu - Daylight női papuccsal. A puha, párnázott talpbetét egész napos kényelmet biztosít, míg a strapabíró talp garantálja a tartósságot. A Luofu papucsot különböző színekben és stílusokban kapható, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Főbb tulajdonságok Könnyed felépítés a súlytalan léptek érdekében

A boltba
Under Armour UA M Ignite Select-BLU Under Armour UA M Ignite Select-BLU

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Samsung MLT-D307E fekete
93 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
La Proromance Fire Pit 2 az 1-ben
21 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bosch UniversalLevel 3
35 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vorel csavarkulcskészlet 20 db, 6-32 mm, kapocs
12 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ravensburger 167258 Fantasy róka 1000 db
5 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Einhell 18V 4-6 Ah Multi-Ah PXC Plus
36 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
English Bridle fali lámpa IP44 Ø21,6cm bronz
172 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gabby's Dollhouse Nagy ház
51 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
4F-WOMENS JACKET KUDP017-34S-LIGHT BLUE Kék XL
27 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 23%
Product Images
Ingyenes szállítás
Canon C-EXV29 sárga
47 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MUC-OFF-Bike Cleaner Concentrate 1L Rózsaszín
19 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben